A FULL LIFE -mallistomme uutuudet!

A FULL LIFE -mallistomme uutuudet!

A FULL LIFE - mallistomme kasvaa ja saammekin esitellä uusimmat tuotteemme juuri joulun alla. Miten ihana lahjaidea pukinkonttiin perheen pienimmille.

Mallistomme kasvaa kahdella tuotteella. Olemme kuunnelleet tarkasti asiakkaidemme toiveita ja uusimpiin tuotteisiin onkin nyt lisätty uusi koko 74/80. Nyt on mahdollista pukea myös perheen pienimmät JOYn ihaniin vaatteisiin. Vaatteisiin, joilla on merkitystä! Olemme myös lisänneet nepparikiinnityksen kokoihin 74/80 sekä 86/92, jolloin vaatteen pukeminen pikkuiselle on helpompaa.

Ensimmäisenä esittelemme teille A FULL LIFE -mallistomme ensimmäisen trikoomekon. Kauniisti laskeutuva ruskea aavistuksen lilaan taittava trikoomekko, jota koristaa paljettisydän. Mekko on 95% trikoota sekä 5% elastaania. Ihanan pehmeä mekko joulun sekä talven juhlaan perheen pienimmille. Trikoomekon koot ovat välillä 74-128.

Toinen tuotteemme on unisex trikoopaita, joka on suunniteltu niin, että malli sopii sekä pojille että tytöille. Trikoopaita on valmistettu samassa kauniissa ruskean sävyssä kuin trikoomekko. Paitaa koristaa upea mustin paljetein koristeltu JOY teksti sekä hymynaama. Trikoopaidan koot ovat välillä 74-140.

Tilaamalla uutuudet nyt varmistat, että saat antaa joululahjaksi lahjan, jolla on merkitystä! Turun Yliopistollisen Keskussairaalan lasten syöpäosaston ihanat pienet taiteilijat ovat suunnitelleet kuvat vaatteisiimme. Yrityksen voitosta 40% lahjoitetaan AAMU Suomen Lasten Syöpäsäätiölle! Joululahja, jolla on merkitystä!

Ihanaa Joulun odotusta, pidetään huolta toisistamme ✨

đź’ś: Team JOY

Takaisin blogiin