TARINAMME

JOY by M & V valmistaa kauniita ja kestäviä lasten luomupuuvillavaatteita. Vaatteita, joilla on merkitystä!

Olemme kaksi ystävystä, jotka halusivat lähteä tekemään merkityksellistä työtä. Työtä, joka on yhteiskunnallisesti hyvää, vastuullista ja innostavaa. Työtä, jota saamme tehdä täydestä sydämestä!

Meille on tärkeää, että vaate on valmistettu ympäristöystävällisiä materiaaleja käyttäen. Vaatteen pitää näyttää kauniilta ja tuntua mukavalta tuoden näin iloa kantajalleen. Kaikki vaatteemme on valmistettu luomupuuvillasta, joka on ihoystävällistä ja tuntuu ihanan pehmeältä käytössä. Mallisto on suunniteltu kestämään aikaa ja kulutusta lapselta toiselle.

Ensimmäinen lahjoituskohteemme on Aamu Suomen Lasten Syöpäsäätiö. Lahjoitamme yrityksemme tilikauden voitosta 40% lasten syövän hoidon kehittämiseen ja tutkimiseen.

Turun yliopistollisen keskussairaalan lasten syöpäosaston pienet taiturit ovat piirtäneet vaatteissamme olevat kuvat. He ovat loihtineet upeita taideteoksia, joita ylpeydellä saamme esitellä mallistossamme. Vaate kantaa näin mukanaan pikku suunnittelijansa tarinaa: onnea, surua, toivoa ja iloa. Jokaisella vaatteella on oma kaunis ja tärkeä tarinansa, oma pikku suunnittelijansa.

Näistä ajatuksista syntyi JOY by M & V

 

"WHEN YOU DO THINGS FROM YOUR SOUL, YOU FEEL A RIVER MOVING IN YOU, A JOY”