TAITEILIJAMME

Turun yliopistollisen keskussairaalan lasten syöpäosaston ihanat pikku taiturimme ovat loihtineet mallistoomme painetut kuvat.

Tässä lyhyesti jokaisesta pikku taiteilijastamme:

 

Silver Peony- paidan Perhonen 

Kuvan on piirtänyt Afreen, 9.💜

Afreen on iloinen ja herttainen tyttö. Luonteeltaan periksiantamaton, tarkka ja huolehtivainen. Afreen harrastaa partiota, siellä kivointa on yöleirit. Hän on myös hyvin kiinnostunut tähdistä ja erilaisista tähtikuvioista, etenkin pohjantähdestä. Hän kuuntelee paljon kirjoja ja katselee suosikkisarjojaan. Kiinnostusta herättää myös erilaiset velhojutut.

Vapaa-ajallaan Afreen suunnittelee ja luonnostelee asuja. Hän myös haaveilee, että tästä tulisi hänen tulevaisuuden ammattinsa. Miten ylpeitä me olemmekaan, että olemme saanet tämän pienen vaatesuunnittelijan piirtämän kuvan meidän vaatteisiimme. Näyttäisi siltä, että Afreenin suunnittelijan ura on jo alkanut.

Afreenin omin sanoi kuvattuna, hän on ihan 'intona' kun kuuli, että hänen suunnittelemansa kuva tulee vaatteisiin. Koemme, että yksi yrityksemme tärkeimmistä tavoitteista on täyttynyt kun olemme saaneet tuoda iloa pienen lapsipotilaan arkeen.

Afreen menehtyi syöpään 3.2.2023 💜

 

Sage Green-paidan Lentokone + JOY  

Kuvan on piirtänyt Sampo, 12.💜

Sampo on iloinen, seurallinen ja huomaavainen poika. Hän on taitava legojen rakentaja ja tykkää piirtämisestä sekä X-boxilla pelaamisesta. Hän käy myös kavereiden kanssa paljon pyöräilemässä.

Valitettavasti aiempi karate harrastus piti jättää infektioriskin takia. Sampo saa onneksi käydä koulussa, missä hänen tilanteensa on huomioitu hygienia-asioita tehostamalla.

Syöpähoidot muuttavat radikaalisti lapsen ja koko perheen elämää. Infektioeristyksen vuoksi perheet eivät voi käydä yhdessä kaupoissa, ravintoloissa tai huvipuistoissa. Toivomme hurjasti voimia kaikille supersankareille ja heidän perheilleen, jotka asian kanssa joutuvat kamppailemaan.

 

Oyster Gray- paidan Salamat

Kuvan on piirtänyt Anton, 10.💜

Anton on oman elämänsä sankari - lapsi, joka suhtautuu kaikkeen positiivisesti ja tyynesti. Hänellä on paljon harrastuksia, löysimmekin heti Antonin kanssa yhteisiä mielenkiinnon kohteita.

Anton rakastaa laskettelua, partiota, karatea, musiikkia, lukemista, uimista, matkailua ja retkeilyä. Äidin sanoin Anton on iloinen ja aktiivinen lapsi, jolla on hyviä ystäviä.

Meille kuva toi ajatuksen, että elämä ei ole aina auringonpaistetta vaan myös myrskypilviä ja salamointia. Pidetään huolta toinen toisistamme, jotta auringon säteet paistaisivat kirkkaammin.

 

Lavendula- paidan JOY 

Kuvan on piirtänyt Anton, 10.💜

Taitava Anton, joka piirsi myös salamakuvan vaatteisiimme. Miten ihanasti Anton on suunnitellut pirteät värit sananmukaisesti tuomaan iloa arkeen.

Meille tämä värikäs JOY-teksti tuo hymyn huulille siitä pursuaa lapsen ilo! Tätä iloa haluamme tuoda vaatteidemme välityksellä pikku taiteilijoillemme sekä vaatteiden käyttäjille.