Katsaus Lapsimessuihin 2023

Katsaus Lapsimessuihin 2023

Terveisiä Lapsimessuilta, tässä pieni katsaus menneeseen viikonloppuun!

Lähdimme matkaan kohti Helsinkiä torstai aamuna auto täynnä vaatteita sekä kaksi intoa ja jännitystä täynnä olevaa naista. Lähdimme messuille ensimmäistä kertaa, joten emme oikein tienneet mitä odottaa. Saavuttuamme messukeskukseen olimme yllättyneitä miten paljon näytteilleasettajia hallissa jo oli. Torstai ilta meni myyntipaikkaamme kunnostaessa. Saimme myyntipaikkamme näyttämään juuri siltä, mitä olimme ennalta suunnitelleet. Olimme todella tyytyväisiä ilmeeseen. Kello kävi jo yhdeksää kun lopulta pääsimme kirjautumaan hotellille. Voitte kuvitella sitä innostusta ja odottavaa tunnelmaa mikä meissä torstai iltana sykki. Nukuttaja tunteja ei torstai yönä kovin rutkasti kertynyt. 

                                      

Perjantaina messut avautuivat yleisölle k: 9.00. Hyvin nopeasti päivä vilkastui ja olimme yllättyneitä miten paljon ihmisiä kävi pisteellämme, oli ihanaa kuulla miten ihmiset olivat jo löytäneet meidät sosiaalisen median mainosten kautta ja olivat hyvin tietoisia yrityksestämme ja tarinasta sen takana. Tämä yllätti meidät täysin. Ajatuksenamme oli, että lähdemme messuille hakemaan näkyvyyttä ja kertomaan tarinaamme, mutta hyvin nopeasti tajusimme, että asiakkaat tiesivät jo meidät ja halusivat tulla ostoksille pisteellemme. Päivä oli kokonaisuudessaan onnistunut ja oli upeaa päästä keskustelemaan yrityksemme tarinasta asiakkaiden kanssa. Päivä kului hurjan nopeasti ja yhtäkkiä kello olikin jo kuusi ja oli aika sulkea messukeskuksen ovet. Kävimme vielä tapaamassa markkinointipäällikköämme illallisen merkeissä ja sitten kiiruhdimmekin jo hotellille.

Lauantai aamu valkeni aurinkoisena ja tiesimme, että tästä päivästä tulee kiireinen. Olimme jo ennalta kuulleet, että lauantai tulisi olemaan kävijämäärältään suurin ja sitä se todentotta oli. Oli upeaa nähdä miten paljon ihmisiä oli lähtenyt liikkeelle, lauantain kävijämäärä taisi hipoa 17 000 ihmistä. Pisteellämme riitti kävijöitä tasaisesti ja välillä pääsi jopa pientä ruuhkaa syntymään. Onneksi olimme molemmat pisteellä, joten pystyimme palvelemaan kaikkia asiakkaitamme henkilökohtaisesti. Iloinen puheensorina täytti pisteemme, mutta koimme myös hyvin tunteellisia kohtaamisia emmekä välttyneet kyyneliltä päivän aikana. Oli ihana nähdä miten sydämellisiä asiakkaat ovat ja miten tällaiset vakavat asiat yhdistävät ihmisiä. Saimme paljon kiitosta työstämme ja vahvistuksen siitä, että olemme oikealla polulla työssämme. Lauantain myynti ylitti kaikki odotukset mitä olisimme voineet koskaan unelmoida. Oli ihana vaihtaa kuulumisia myös sosiaalisen median vaikuttajien kanssa, jotka ovat tutustuneet tuotteisiimme. Kiitos Nanna Karalahti, Janita Suomi, Marjut Keski-Korpi (lovingwhitestyle) vain muutamia mainitaksemme. Ihanaa, että kävitte! Lauantai illalla messukeskuksen ovien sulkeuduttua olimme todella väsyneitä, nopea illallinen ja sitten suuntasimmekin jo nukkumaan.

Sunnuntai aamulla herätessämme iski jo pieni haikeus, sillä oli alkamassa messujen viimeinen päivä. Olimme ennalta ajatelleet, että sunnuntai päivä tulisi varmasti olemaan hiljaisin päivistä ja siltä se aamulla tuntuikin kun ovet aukesivat yhdeksältä. Puolenpäivän aikaan tajusimme, että tästä päivästä tulee ihan mahtava myyntipäivä ja ihmisiä riitti ihan sulkemisaikaan asti. Sunnuntaina kerkesimme näkemään myös muotinäytöksen Vekarat lavalla, jossa vaatteitamme esittelivät ihanat pikku mallit. 

Myynti viikonlopun aikana yllätti meidät täysin ja osa kokoja myytiin loppuun jo lauantaina. Kiitollisina jatkamme työtämme täydellä sydämellä ja olemme onnellisia, että teitä ihania asiakkaita on jo runsaasti mukana matkallamme! Tehdään yhdessä hyvä, muutetaan maailmaa yksi puku kerrallaan.

Vaatteita, joilla on merkitystä!

Rakkaudella,

Emmi & Jaana

 

 

Takaisin blogiin