Kesäkuulumiset ja ihania uutisia!

Kesäkuulumiset ja ihania uutisia!

Takana ihanan aurinkoinen kesäkuu. Toivottavasti saamme nauttia aurinkoisista kesäpäivistä vielä pitkään. JOY:n kesäkuu vierähti suunnitteluhommissa ja saammekin kertoa teille nyt ihania uutisia! A FULL LIFE- mallisto saa täydennystä, olemme niin innoissamme saadessamme kertoa tästä teille! Mallisto tulee täydentymään elokuun aikana, vaatteissa tulevat näkymään uudet printit sekä myös vanha hurjassa suosiossa oleva printti! Aivan pian saamme esitellä teille myös ihanan uuden pikku suunnittelijamme, emme malta odottaa sitä. Pysykäähän kuulolla!

Heti elokuun vaihtuessa lähdemme taas esittelemään mallistoamme kauppakeskuksiin! Lauantaina 5.8 pääset näkemään mallistomme Porissa, kauppakeskus Puuvillassa. Turun reissusta onkin jo vierähtänyt tovi, joten ihana päästä näkemään teitä ja esittelemään pienten taiteilijoidemme suunnittelemaa mallistoamme!

Ja lisää hyviä uutisia on tiedossa. Kesäkuun alussa oli myyjähaku Design on Tampereen Designtori tapahtumaan ja arvatkaapa mitä! Meidät on valittu tapahtumaan mukaan. Joten tamperelaiset hohoi, olemme Designtori tapahtumassa mukana sunnuntaina 27.8.

Designtori on Tampereen Pakkahuoneella järjestettävä upea muotoilutapahtuma, jossa myydään laadukkaita vaatteita ja asusteita kotimaisilta brändeiltä. Joten kannattaa lähteä vaikka hieman kauempaakin!

Muistathan tilata uutiskirjeemme sekä seurata meitä facebookissa ja instagramissa niin kuulet aina ensimmäisenä uusimmat uutiset sekä näet täydentyvän mallistomme ensimmäisten joukossa!

Ihanaa, että olet mukana JOY:n matkassa. Pienistä teoista syntyy isoja yhdessä tekemällä!

Rakkaudella,

Emmi & Jaana

 

Takaisin blogiin