Toukokuun terveiset ja katsaus alkuvuoteen!

Toukokuun terveiset ja katsaus alkuvuoteen!

Yhtäkkiä yllättäen olemmekin keväässä ja olemme heränneet talvihorroksesta siihen, että olemme hyvää vauhtia menossa kohti kesää. Aika tammikuusta, jolloin aloitimme yrityksemme toiminnan on kulunut uskomattoman nopeasti. Emme voi käsittää, että lämpimät kesäillat ja yöttömät yöt ovat ihan juuri käsillä. Miten ihanaa! Oletteko te kaivanneet tuota kesän tuomaa lämpöä ja auringon energiaa? Me JOY:ssa toden totta olemme.

Aloittaessamme toimintamme tammikuussa, emme tainneet ihan täysin ymmärtää mihin maailman tilanteeseen olimme yrityksemme perustaneet. Olimme tarkasti seuranneet maailman tilannetta, mutta emme mitenkään pystyneet ennalta ymmärtämään miten hurjat tapahtumat ja hinnan nousut ovat vaikuttaneet ihmisten elämään ja ostokäyttäytymiseen. Alkuvuosi on ollut todella rankka kaikille, niin myös yrittäjille ja varsinkin pienyrittäjät ovat olleet todella tukalassa tilanteessa. Niin kuin yritystoiminnan aloitus on aina haastavaa aikaa, on se varmasti ollut meille vielä tuplasti haastavampaa maailmantilanteen vuoksi.

Alkuvuosi meni meillä täysin yrityksen uusien asioiden järjestelyissä, pyrimme mainostamaan yritystä ja sen tarinaa tehokkaasti. Meistä tuntuu, että alkuvuosi meni täysin tietokoneen näyttöä katsellessa sekä tilauksia toimitellessa. Olikin ihanaa kun huhtikuussa saimme osallistua Lapsimessuille, se antoi meille hurjasti virtaa kun saimme tavata teitä ja pääsimme keskustelemaan kanssanne yrityksemme toiminnasta. Saimme Lapsimessuilta niin hurjasti energiaa, että parin viikon päästä olimmekin jo Kauppakeskus Puuvillassa Porissa esittelemässä mallistoamme. Olimme yllättyneitä miten ihanaa palautetta saimme myös Porissa ja oli ihana vaihtaa kuulumisia porilaisten kanssa. Joten siis pysykää kuulolla more is coming :)

Olemme todella kiitollisia teille, miten ihanasti olette yrityksemme ja tarinamme löytäneet ja antaneet meille uskoa siihen, että yrityksemme tarina on jotakin ainutlaatuista. Olemme saaneet vahvistuksen siitä, että te ihanat asiakkaat todella haluatte olla mukana tekemässä hyvää ja haluatte ostaa vaatteita, joilla on merkitystä! Haluamme olla edelläkävijöitä vaatetusalalla ja muuttaa vaatetusalaa vastuullisempaan ja merkityksellisempään suuntaan. Uskomme, että merkityksellisyys avaa ovia vaateteollisuuden muutokseen! Pienillä teoilla pystymme muuttamaan maailmaa, yksi vaate kerrallaan.

Auttamisen halu tuo ihmisiä yhteen ja luo yhteisöllisyyttä ihmisten välille. Ja juuri tuossa yhteisöllisyydessä on voimaa. Uskomme, että tätä samaa yhteisöllisyyden tunnetta ja pienillä teoilla auttamista voimme opettaa myös omille lapsillemme. Siksi haluammekin valmistaa vaatteita, jotka on suunniteltu lapselta lapselle!

Kiitämme teitä kaikkia, jotka olette jo liittyneet mukaamme matkallemme ja toivomme, että pystymme kasvamaan yhdessä isoksi yhteisöksi! Tavoitteenamme on tuottaa teille vastuullisia ja tyylikkäitä lastenvaatteita, tuoda iloa sairaiden lasten elämään ja tukea tärkeitä hyväntekeväisyyskohteita, jotta jokainen lapsi saisi täyden elämän!

Ihanaa kesän odotusta!

Heart full of JOY!

ūüíú: Emmi & Jaana

Back to blog