Happy New Year 2024!

Happy New Year 2024!

Vuosi 2023 oli täynnä iloa, onnea, unelmien täyttymistä sekä kovaa työtä ja uuden oppimista. Näiden mukana kulkivat myös suru ja epävarmuus.

Olemme vasta matkamme alussa ja kuten aina, ensiaskeleet ovat niitä vaikeimpia ja haavoittuvaisimpia. Jotta saamme jatkaa tätä ihanaa JOY:n matkaa, tarvitsemme siihen teitä ihania asiakkaitamme, kiitos kun jaatte JOY:n tarinaa.

Emme malta odottaa viime kesän kaltaisia kohtaamisia ihanien asiakkaidemme kanssa. Kohtaamiset ovat täyttyneet ilon mutta myös surun hetkistä. Tarinamme on koskettanut teitä, joka antaa meille vahvuutta ja rohkeutta kulkea JOY:n polkua. Polkua, joka eroaa täysin muista alalla toimivista yrityksistä.

Viime kesänä vietimme päiviä ja viikkoja tien päällä ja ensi kesänä tulette näkemään mallistomme vielä laajemmin kiertueilla ympäri Suomen.

Haluamme suunnitella vastuullista muotia sekä valmistaa vaatteita, joilla on muutakin merkitystä kuin pelkkä vaate. Tuoda iloa vakavasti sairaiden lasten elämään, tavoitteena on, että tulevaisuudessa yhdenkään lapsen ei tarvitsisi kuolla syöpään. Olemme saaneet kiitosta liikeideastamme ja siitä miten tärkeää on muuttaa muotiteollisuutta kohti merkityksellisempää suuntaa. JOY:n vaatteilla todella on merkitystä.

Iloa, valoa ja rakkautta tähän vuoteen. Pidetään toisistamme huolta!

Ilman teit√§, ei ole meit√§ ūüíú

Back to blog