Uusi taiteilijamme, supersankari EINO 7.

Uusi taiteilijamme, supersankari EINO 7.

A FULL LIFE- mallisto on täydentynyt ja nyt saammekin ylpeinä esitellä uuden taiteilijamme: EINO 7. Eino on suunnitellut mallistoomme keltaisen naamion sekä värikkään kesädrinkin. Läpi mallistomme mukana kulkee myös hurjan suosion saanut perhoskuva, joka on kunnianosoitus ihanalle pienelle taiteilijallemme Afreenille. Afreen menehtyi syöpään helmikuussa 2023 vain 9 vuoden iässä!

Eino on 8-vuotias iloinen, urheilullinen, reilu kaveri ja huolehtiva isoveli. 
Hän sairastui lymfoomaan 7-vuotiaana. Diagnoosi pysäytti koko perheen ja lähipiirin. 
Eino pelasi ennen sairastumistaan jääkiekkoa, jalkapalloa ja salibandya. 
Jääkiekon aloitti juuri ennen sairastumistaan, lajiin syttyi kipinä. 
Normaali elämä harrastuksineen jäi sairastumisen ja rankkojen hoitojen vuoksi yli vuodeksi. Koulua Eino kävi etänä aina voinnin salliessa. Liikunnalliset harrastukset jäivät ja vaihtuivat Fortniten pelailuun. Fortniten pelaaminen mahdollisti ystävien kanssa kommunikoinnin sairaalastakin ja se onnistui hoitojen aiheuttamista kurjista olotiloista ja tiukasta infektio- eristyksestä huolimatta. Peli mahdollisti irtaantumisen syöpäarjesta ja siinä pystyi kuvittelemaan itsensä erilaisiksi "skineiksi" ja supersankareiksi. 
Paidassa näkyvä Einon suunnittelema naamio on saanut alkunsa pelin pohjalta ja se antoi voimaa ottaa aina uudet haasteet vastaan. Nyt kun alkaa taas juoksu jalkapallokentillä periksiantamattomalla harjoittelulla kulkea, on tämä naamio muisto tästä rankasta matkasta, joka vielä jatkuu.
Kesäinen juhla- juoma kuva; 
Kun nuori elämä on tauolla, sitä haaveilee todella tavallisista asioista.
Suuria haaveita on hypyt laiturilta uimaan, ystävien näkeminen, eväiden syöminen tärkeissä paikoissa tai vaikka tällainen kesäinen juhlajuoma.
Kun nuori elämä on tauolla pienistä ilon hetkistä tulee suuria ja merkityksellisiä. Lähde mukaan matkallemme tukemaan näitä pieniä supersankareita, jotta tulevaisuudessa yhdenkään lapsen ei tarvitsisi menehtyä syöpään!
Back to blog